Pčelinji proizvodi

Med

Med

Med poseduje antimikrobna, antimikotična, antioksidativna svojstva koja potiču od polifenola u medu. 2004.godine je zvanično dokazano da je med activator imunog sistema, poseduje antianemična i antisklerotična svojstva.

Više »

Propolis

Propolis

Propolis je u zemljama sa razvijenom apiterapijom registrovan kao lek i naziva se antibiotikom 21. veka. Stimuliše rad imunog sistema, obnavlja oštećena tkiva, jak je lokalni anestetik, odličan antivirusni lek, štiti organizam od posledica zračenja.

Više »

Cvetni prah

Cvetni prah

Cvetni prah sadrži sve što je potrebno za život. Savetuje se malokrvnim osobama, radi bržeg oporavka kod iscrpljujućih bolesti, reguliše nivo holesterola i triglicerida u krvi, smanjuje tegobe kod benigne hipertrofije prostate pa se preventivno preporučuje muškarcima posle 40 godine.

Više »

Matični mleč

Matični mleč

Matični mleč se zbog svog hemijskog sastava smatra se eliksirom mladosti, izuzetan je biostimulator, imunomorulator, regenerator. Naučno je dokazano da reguliše nivo holesterola i triglicerida u serumu, ima antimikrobnu, antivirusnu moć.

Više »

Pčelinji vosak

Pčelinji vosak

Pčelinji visak predstavlja složenu mešavinu koja sadrži preko 300 materija. Poseduje antimikrobno i regenerativno dejstvo - koristi se za spravljanje obloga za zarastanje rana.

Više »

Pčelinji otrov

Pčelinji otrov

Pčelinji otrov predstavlja vrhunski imunomodulator i primenjuje se u zemljama sa razvijenom apiterapijom.

Više »