13-ti Kongres Apiterapije – Passau, Nemačka 2015.

U periodu od 27. marta do 31. aprila u gradu Pasau u Nemačkoj biće održan 13-ti kongres Apiterapije.

Na ovom kongresu okupiće se sva najeminentnija imena svetske apiterapije i prezentovati nam najnovija istraživanja iz ove oblasti. Ove godine kongres je privukao najviše predavača i to gotovo iz celog sveta. Broj prijavljenih zemalja učesnica na ovogodišnjem kongresu po dosadašnjim prijavama broji 19 zemalja. Na ovom kongresu možemo čuti najnovija istraživanja primene pčelinjih proizvoda u preventivne svrhe kao i u svrhu lečenja najrazličitijih bolesti.

Na Nemačkom kongresu predavači će prezentovati svoje radove vezane za upotrebu propolisa u stomatologiji, pčelinjeg otrova u veterini, najnovijim eksperimentalnim istraživanjima o upotrebi meda i matičnog mleča kao i upotreba pčelinjih proizvoda u službi lepote.

Na ovom konresu Dr Verica Milojković prezentovaće svoj rad na temu Tretman rana koje teško zarastaju najčistijim propolisom iz Srbije. Na ovom predavanju Dr Verica će prikazati svoje najnovije rezultate ostvarene u lečenju rana koje teško zarastaju i prezentovati sprovedene protokole kod tretiranih pacijenata. Dr Verici želimo da i ovaj rad bude podjednako dobro prihvaćen kao i ostali njeni radovi prezentovani prethodnih godina. Po povratku sa kongresa, na našoj stranici moći ćete da pročitate mnoštvo zanimljivih informacija vezanih za najnovija svetska dostignuća iz oblasti Apiterapije.« Nazad na arhivu aktuelnosti